REUNIÓ EN UN NOU LOCAL EL 13.09.2017

Hola companys, ens posem en marxa, arriba el segon dimecres del mes de Setembre i ens hem de plegar per veure que estem vius i be de salut. Ens explicarem la calor que ha fet, on hem estat i altres coses que a lo millor seran mes atractives de comentar entre nosaltres.
Com ja us varem dir el mes de Juliol la reunió es farà en un local nou que no serà el Centre Catalanista. El lloc nou escollit per la Junta Actual i altres companys que donen suport a l’ Associacio de Jubilats de Sant Andreu serà al Casal Basconia, carrer Basconia, num. 42  08030 Barcelona ( Sant Andreu ) a tocar el carrer Malats a lo millor mes coneguts per a tots. Molt a prop de l’ estació del Metro de Sant Andreu L-1, també l’ estació de Tren de Rodalies de Sant Andreu Arenal i Metro de Fabra i Puig. Podreu anar també amb l’ autobús de línea 62. El local i la seva cafeteria que també serveixen menjars obren a les 10:00 del matí. Us poso un enllaç que trobareu molta informació. Us recordo que una cosa que ens varen demanar es que us féssiu socis del Casal per reivindicar-se davant de l’ Ajuntament de Barcelona per aconseguir mes avantatges. Es un favor que es pot fer doncs la nostre associació no pagarà res i vosaltres al fer-vos soci tampoc pagareu res. Esperem que sigui una nova etapa millor que l’ anterior i que sigui del vostre gust. Feu corre la veu a tots els companys que puguin estar interessats.
La Junta Actual