MES INFORMACIÓ DEL RENTING DE MERCEDES BENZ

Hola companys, tan per part d’ en José Luis García Melguizo con per part d’ en Dámaso Segura i tots els que col·laboren en la difusió de tot l’ entramat del Rènting que fa la firma Mercedes Benz en els seus jubilats voldrien que arribes a tots els companys que poden estar interessats i afectats per aquesta modalitat. Es molt difícil tenir totes les adreces de tots els companys jubilats. Us demanem disculpes si algú rep aquestes informacions mes d’ un cop, millor per excés que no rebre res. També us demanem que si creieu que algú pot estar interessat i penseu que no ho
sap li feu saber de l’ existència d’ aquesta modalitat de Rènting i reenvieu aquesta informació. En l’ arxiu Word tornem a enviar una informació de com demanar vehicles de Rènting a Mercedes Benz. En els dos arxius Adobe Acrobat Reader DC un d’ ells parla de les Regles i Procediments, consells útils, com son els processos de devolucions del vehicle un cop acabat aquest Rènting, els danys acceptables o inacceptables de carrosseria i pintura, etc. etc. En l’ altre arxiu podreu veure d’ una manera bastant ben explicat els preus de cada model que parteix d’ un percentatge del PVP, les novetats de models i preus vigents en una oferta programa des de primers de Maig del 2016, diferents contractes de quilometratge als 12 mesos, característiques del producte, amb exemples de models i quotes. Mireu, remeneu i si esteu interessats amplieu la vostre informació en els contactes que us hem facilitat. Gracies per la vostre col·laboració.

NOTA PELS LECTORS DE LA WEB: En aquest missatge es parla d’ uns fitxers que no estan inclosos aquí a la web, si algú està interessat poseu un missatge a la web amb la vostre adreça i els enviarem. Gracies.

Salut
La Junta actual